Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهاب الدین بی‌مقدار نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در خصوص آخرین وضعیت اقدامات انجام شده در استان آذربایجان شرقی برای مقابله با بیماری کرونا، گفت: مسئولان استانی مانند مسئولان کشور در تلاش هستند و همان اقداماتی که در سراسر کشور انجام شده، در تبریز نیز جریان دارد.

وی ادامه داد: تعداد مبتلایان در استان آذربایجان شرقی طبق آخرین آمار ۱۵ نفر است که متاسفانه ۳ نفر از آنها جان باخته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی‌مقدار اظهار داشت: درخصوص توزیع اقلام مورد نیاز مردم مانند ماسک و موارد ضدعفونی مشخص نیست چه روندی در جریان است که کارخانه‌ها تولید انجام می‌دهند و آن را در اختیار وزارت بهداشت قرار می‌دهند اما این اقلام در داروخانه‌ها توزیع نمی‌شود. از سوی دیگر یک اتفاق بدی رخ می‌دهد که در برخی موارد انباری که اقلام را دارد و در حال توزیع است را پلمپ می‌کنند که این اتفاق موجب ایجاد اختلال و کندی در دسترسی مردم به محصولات مورد نیاز می‌شود، در حالی که باید اجازه دهند توزیع اقلام در داروخانه‌ها به صورت عادی و با حجم مناسب انجام شود تا مردم از این بابت احساس نگرانی نکنند.

              توزیع اقلام بهداشتی و ضدعفونی کننده ها نمی‌تواند صرفاً در بیمارستان‌ها انجام شود

وی افزود: توزیع این اقلام نمی‌تواند صرفاً در بیمارستان‌ها انجام شود، بلکه باید در داروخانه‌ها توزیع صورت گیرد و از این طریق به دست مردم برسد، تا مردم احساس نگرانی نکنند.

نماینده مردم تبریز در مجلس در ادامه با تاکید بر لزوم تعطیلی مدارس، تصریح کرد: لازم است مدارس برای مدت طولانی تعطیل باشند. در خبرها آمده بود که ژاپن مدارس خود را به مدت چند ماه تعطیل کرده است، نمی‌دانم چه اصراری وجود دارد که نشان دهیم شرایط کشور ما به گونه دیگری است، از آن جا که سرایت این بیماری بسیار سریع اتفاق می‌افتد؛ اگر مدارس برای مدت چند هفته یا یکی دو ماه تعطیل باشد مشکلی به وجود نمی‌آید، همه دنیا این تعطیلی را انجام می‌دهند اما اینکه چرا در کشور ما انجام نمی‌شود، مشخص نیست.

وی ادامه داد: حتی برای آموزش از راه دور و عقب نماندن دانش آموزان از جریان تحصیل می‌توانند شبکه‌های بیشتری از صدا وسیما را به این امر اختصاص دهند و تنها شبکه‌ آموزش نباشد.



                                      اگر شهر قم قرنطینه می‌شد، کرونا به این اندازه فراگیر نمی‌شد

بی‌مقدار همچنین تاخیر در شروع اقدامات پیشگیرانه را یکی از اشتباهات مسئولان دانست و ابراز داشت: اشتباه دیگری که صورت گرفت این بود که باید از همان زمان که این ویروس در چین مشاهده شد، تدابیر اندیشیده می‌شد در حالی که پروازها به چین متاسفانه انجام می‌شد، اقدامات پیشگیرانه و کنترلی نیز خیلی دیر شروع شد، برای مثال اگر شهر قم قرنطینه می‌شد، این بیماری به این اندازه فراگیر نمی‌شد چرا که در بسیاری از استان‌ها و حتی برخی کشورهای همسایه این ویروس از قم منتقل شد که می‌شد با برخی اقدامات مانع از انتشار و گسترش آن شد.

نماینده مردم تبریز در ادامه با بیان اینکه در استان آذربایجان شرقی هماهنگی مناسبی میان استاندار و سایر دستگاه‌های اجرایی وجود دارد، بیان داشت: در حال حاضر شاهد هماهنگی مناسبی میان استاندار و دستگاه‌های مختلف اجرایی استان هستیم. همچنین شهرداری نیز سطح شهر را ضدعفونی می‌کند اما از مردم تقاضا دارم تا حد امکان رفت و آمدها را کاهش دهند و حتی المقدور از سفرهای غیرضروری اجتناب کنند.

                                               بازار تبریز برای مدتی تعطیل شود

وی در پایان با اشاره به اینکه بازار یکی از محل‌های تجمع و ازدحام جمعیت است، خاطرنشان کرد: با توجه به این که مردم به خوبی به توصیه‌ها عمل نمی‌کنند اگر برای مدتی بازار تبریز تعطیل شود مشکلی به وجود نمی‌آید چرا که بازار یکی از مکان‌هایی است که جمعیت زیادی به آن رفت و آمد دارد و به دلیل ازدحام جمعیت برخورد میان افراد زیاد است و این می‌تواند زمینه‌ای برای انتقال ویروس و سرایت بیماری باشد به همین دلیل پیشنهاد من این است که بازار برای مدتی تعطیل شود تا از انتشار بسیار زیاد این ویروس جلوگیری شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کرونا ویروس آذربایجان شرقی برای مدت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۲۷۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طنز تلخ آمریکا؛ با مردم عراق جنگ نداریم(!)

  عراق با شروع این حملات خاورمیانه را وارد بحران بزرگی کرد. ائتلاف آمریکا هم که روی کشور کویت که از نفت‌خیزترین کشورهای منطقه بود بسیار حساب کرده بود، بلافاصله شروع به حمله به عراق کرد و در این میان از همه بیشتر شروع به بمباران‌کردن بغداد به‌عنوان مهم‌ترین شهر عراق کرد. این‌گونه شد که جنگ خلیج‌فارس شروع شد و تا سال‌ها بعد (۲۰۰۳) و بعدها هم با بهانه حملات ۱۱سپتامبر ادامه پیدا کرد.آن زمان بازار تهدیدات بین سران داغ بود. آمریکا تهدید به حمله به بغداد کرد و صدام تهدید به حمله شیمیایی. به ‌گمانم حملات شیمیایی در زمان جنگ با ایران به مذاقش خوش آمده بود! و بعد هم تهدید به حمله به اسرائیل. بخشی از همین تهدیدها هم به واقعیت تبدیل شد.طنز تلخ ماجرا اینجاست که عراق به‌منظور ساختن اقتصاد عراق، به‌دنبال بازپس‌گیری بدهی آمریکا و اروپا به خودش بود ولی همین بهانه باعث ویرانی شهرها، راه‌ها، جاده‌ها، نیروگاه‌ها، سدها، تمدن تاریخی و تمام زیرساخت‌های اقتصادی عراق شد.
خانم «نُها الراضی»، سفالگر، نقاش و هنرمند عراقی بود که اتفاقا درهمان سال‌ها در بیشتر کشورهای دنیا نمایشگاه‌هایی از آثار هنری‌اش برگزار کرده بود ودراغلب کشورها هنرمندی شناخته‌شده بود.درهمین دوره‌ای که خانم نُها زیر بمباران‌ در بغداد می‌زیست و علاوه بر ویرانی شهر، سختی معیشت و کمبود خوردوخوراک و قحطی را با خود به همراه داشت، به ‌نوعی ازهنر جدید روی آورد؛ او با وسایل بازیافتی و متریالی که از میان ضایعات ماشین‌های ویران و رهاشده به‌خاطر نبود بنزین جمع‌آوری می‌کرد و نیز از نخاله‌های باقیمانده از ویرانی ساختمان‌ها آثاری پدید آورد که به هنر تحریم معروف شد. برخی از این آثار به‌شدت عجیب و غمگین را می‌توانید با جست‌وجویی در اینترنت ببینید.خارج از فضای هنری و روح هنرمندانه خانم نویسنده، کتاب «یادداشت‌های بغداد» شرح رنج و ستمی است که بر مردمان عادی و غیرنظامی عراق می‌رود. چند روز از بمباران‌ها بیشتر نمی‌گذرد که برق و آب اغلب سیستم‌های شهری قطع می‌شوند. مردم مجبور می‌شوند مواد فریزری و یخچالی خود را تندتند بخورند تا در بی‌برقی خراب و فاسد نشوند. این‌گونه می‌شود که در حالتی به‌شدت عجیب و تلخ از بیشتر خانه‌ها و باغ‌های مردم بوی گوشت کبابی به مشام می‌رسد و بعد بحران بی‌غذایی مطلق فرا می‌رسد. مرزها بسته شده، شهرها و راه‌ها بمباران شده و مواد غذایی اولیه به مردم نمی‌رسد.آنهایی که می‌توانند و وسایلش را دارند،شروع می‌کنندبه باغبانی و کاشت هرآنچه بتوانند بخورند.آن ‌هم در شرایطی که آبی برای آبیاری و شست‌وشو وجود ندارد. آنهایی نیز که استخر دارند، به آب‌های درون استخرهای‌شان روی می‌آورند و... .
کتاب شرح تمام این مشکلات و ویرانی‌هاست و این در حالی است که رئیس‌جمهور وقت آمریکا مدام در رسانه‌ها اعلام می‌کند که «با مردم عراق جنگ نداریم!»؛ تلخ‌ترین طنز موجود در جهان. نوک تیز پیکان قلم نویسنده رو به آمریکا و قدرت‌های جهان است که به بهانه این‌که قصد دارند صدام را سر جایش بنشانند، بر سر مردم و تمدن چندین‌هزارساله عراق بمب و ویرانی فرومی‌ریزند و دم از حمایت از مردم می‌زنند.

دیگر خبرها

  • رشد چشمگیر احداث نیروگاه های خورشیدی در استان سمنان
  • تشریح اقدامات سال ۱۴۰۲ بسیج سازندگی استان مرکزی
  • شوراها عملکردهای خود را به مردم اطلاع رسانی کنند
  • طنز تلخ آمریکا؛ با مردم عراق جنگ نداریم(!)
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • توزیع عادلانه امکانات در مدارس کرمانشاه با رویکرد محرومیت‌زدایی
  • فردا مدارس خوزستان تعطیل شد
  • مدارس چند شهر خوزستان فردا سه‌شنبه تعطیل شد
  • تقویت مدارس دولتی با رویکرد محرومیت زدایی
  • چرا مدارس خوزستان تعطیل شدند ؟